ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ Sushi TOY SWELL ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Γράφει η Σοφία Τσίπα

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το swell μιας και αποτελεί τα τελευταία χρόνια το απόλυτο all day spot στο κέντρο της Βουλιαγμένης. Πρόκειται για ένα απίθανο roof garden με θέα 360Ο πηγή απεριόριστης θετικής ενέργειας μιας και κάθε φορά που ανεβαίνω την επιβλητική σκάλα του συμβαίνει κάτι μαγικό. Ξεχνάω τα πάντα και αφήνομαι στο …κύμα (swell) να με παρασύρει. Το αγαπημένο swell λοιπόν προσέθεσε έναν νέο κατάλογο με sushi . Η είδηση οφείλω να ομολογήσω πως με ενθουσίασε και έτσι αποφάσισα να το επισκεφθώ την ημέρα των γενεθλίων μου μιας και επιθυμούσα κάτι ξεχωριστό. Από τον άρτιο και πλήρη κατάλογο επιλέξαμε να δοκιμάσουμε:

Swell salad με μάνγκο, αγγούρι & hand made apple sause

 

Σαλάτα με σπανάκι, ανθότυρο και φράουλες. Αυτή η σαλάτα είναι από τον κατάλογο με τη μεσογειακή κουζίνα απλώς είναι η αγαπημένη μου και την επιλέγω πάντα!

 

Noodles με κοτόπουλο teriyaki, mendaki noodles, πιπεριές μανιτάρια, καλαμπόκι & shrimp terriyaki sauce

 

Noodles με γαρίδες καλαμπόκι, αυγό, sweet chili sause & ρίζα bamboo.

 

Και ακολούθησαν:

Bake crab dynamite με καβούρι, ρύζι, massago, αβοκάντο, αγγούρι, spicy mayo & σχοινόπρασο.

 

 

California happy rolls με γαρίδα ατμού, ρύζι, αβοκάντο, σολομό & αγγούρι.

 

 

Green Dragon με γαρίδα τηγανιτή, ρύζι, αβοκάντο, αγγούρι, wasabi mayo & τραγανά noodles.

 

 

Και Caterpillar sushi rolls με χέλι, ρύζι, αβοκάντο, σουσάμι, unagi sause και αγγούρι.

 

Ύστερα απ΄ όλα αυτά, αποκτήσαμε πλήρη εικόνα και με σιγορυριά σας λέμε πως ό,τι δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικό και σε πολύ προσγειωμένες τιμές αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για το top μαγαζί της Βουλιαγμένης σε ένα υπέροχο roof garden με θέα τη θάλασσα.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα all day spot, το sushi του είναι από τα καλύτερα που μπορείς να δοκιμάσεις στα νότια προάστια. Τα δικά μου αγαπημένα είναι πια το caterpillar sushi rolls και Bake crab dynamite που θα πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Επίσης συστήνω ανεπιφύλακτα τα υπέροχα Noodles αλλά και τη Swell salad με μάνγκο που αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Αν επισκεφθείς το swell μια φορά είναι σίγουρο πως θα επιστέψεις ξανά. Λίγο η υπέροχη ταράτσα που θυμίζει νησί, λίγο η μοναδική ατμόσφαιρα την οποία έχουν επιμεληθεί οι έμπειροι στην εστίαση ιδιοκτήτες του Γιώργος και Angelo Τοσουνίδης, λίγο τα γευστικά ποτά και τα νόστιμα πιάτα… Το swell έχει τη μυστική συνταγή της επιτυχίας και αυτή την μοναδική ενέργεια που θα νιώσεις να σε περιβάλλει μόνο αν το επισκεφθείς! Επόμενος στόχος είναι να δοκιμάσω τα μοναδικά γλυκά του, για τα οποία έχω ακούσει εξαιρετικές κριτικές, αλλά θα ήθελα να το διαπιστώσω και μόνη μου…

Καλή αντάμωση στο Swell λοιπόν!

Start typing and press Enter to search