ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: ΕΧΕΤΕ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μάσκ, αγαπά την επικοινωνία: από τις παρορμητικές αναρτήσεις στο Twitter έως τα email «προς όλους», όπως τιτλοφορεί τα μηνύματα που στέλνει στους εργαζομένους των εταιρειών του.

Το CNBC απέκτησε πρόσβαση σε δύο email που έστειλε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στους υπαλλήλους της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Το πρώτο αναφέρεται στη δυνατότητά τους να ακούν μουσική κατά τη διάρκεια της εργασίας, ώστε αυτή να γίνεται πιο ευχάριστη- έχοντας το ακουστικό στο ένα αυτί τους και αφήνοντας το άλλο ελεύθερο για να ακούν τις συμβουλές ασφαλείας. Τους ζητάει επίσης να του προτείνουν ό,τι άλλο θα μπορούσε να κάνει την ημέρα τους πιο ευχάριστη, αφού όπως τονίζει, τον ενδιαφέρει οι εργαζόμενοί του να ανυπομονούν να πάνε κάθε μέρα στη δουλειά.

 

CNBC

Το δεύτερο είναι σε σαφώς πιο αυστηρό τόνο και ενώ εστάλη και πάλι προς όλους τους εργαζομένους απευθύνεται ουσιαστικά προς τους υπευθύνους του κάθε τμήματος. Όπως επισημαίνει ο Έλον Μασκ όταν στέλνει ένα email με συγκεκριμένες οδηγίες, υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές για το τι πρέπει να γίνει:

α) Να του εξηγήσουν γιατί είναι λάθος οι οδηγίες του

β) Να ζητήσουν διευκρινίσεις, αν κάτι που γράφει δεν είναι σαφές

γ) Να εκτελέσουν τις οδηγίες.

Αν δεν γίνει κάτι από τα τρία, τότε ο μάνατζερ θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα.

 

CNBC

πηγη:naftemporiki.gr 

Start typing and press Enter to search