Τα πασχαλινα αυγα φετος φωναζουν «Ourse»!

Ένα διαφορετικό πασχαλινό αυγό έχει ετοιμάσει φέτος η Ourse, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα. Η φετινή δημιουργία με την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκη είναι ουσιαστικά ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop: H Ourse!

Σε δύο γεύσεις, για να καλύψουν τις προτιμήσεις όλων, τα φετινά αυγά είναι διαθέσιμα με γέμιση τραγανής πραλίνας αμυγδάλου ή πραλίνας φιστικιού Αιγίνης. Το κέλυφος της αρκούδας είναι από λευκή σοκολάτα ενώ το αυγό στη βάση είναι από καραμελωμένη λευκή σοκολάτα.

Το όμορφο και πρωτότυπο σχέδιο του φετινού πασχαλινού αυγού και ο συνδυασμός των γεύσεων και υφών του,  το κάνουν ξεχωριστό και ιδιαίτερα θελκτικό.

Μαζί με το αυγό, το τσουρέκι της Ourse με την πλούσια πραλίνα με καραμελωμένο φουντούκι, σοκολάτα gianduja και ανθό αλατιού, είναι το πιο επιθυμητό, γλυκό δώρο της εποχής, με το οποίο θα χαρούν εξίσου μικροί και μεγάλοι.

Εκτός από τα αποκλειστικά για τις γιορτές του Πάσχα είδη, θα βρείτε και τα νέα, ανοιξιάτικα γλυκά με έμφαση στα φρέσκα φρούτα της εποχής.

Ourse

Μυστρά 39, Γλυφάδα

Τηλ. 2121067019

 

Hashtags: #OurseAthens #Oursepatisserie

Start typing and press Enter to search